Belépés
Gyógynövény Webbolt logo
Sextra tabletta 30x

Kizárólag gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta, melyet férfiak számára fejlesztettek ki. Hatása, hogy fokozza a vérbőséget, ezáltal egy sokkal erősebb és hosszabban tartó erekció eléréséhez segíthet hozzá! Jelentősen csökkenhet a regenerációs idő két együttlét között, így akár 3-5 perc után készen állhat egy újabb együttlétre. Nagy mértékben megnövekedhet az intim pillanatokkal eltöltött idő azoknál is, akik ugynevezett "korai magömlésben" szenvednek.

Fő összetevő:

 

Fűrészpálma, mely leginkább a prosztata egészségét javító hatásairól ismert 40 feletti férfiak esetében. Jelentős védelmet nyújthat a jóindulatú prosztata- megnagyobbodással (röviden: BPH) rendelkező férfiak számára!

 

Alkalmazása: naponta egy szemet kell beszedni, lehetőleg étkezés előtt egy órával, vagy étkezés után legalább egy óra elteltével.

Nagyon fontos, hogy nem szabad néhány óra elteltével a hatást várni, mert a SEXTRA nem egy alkalmi tabletta! Kúraszerűen kell fogyasztani, a hatása 8-10 nap után már jelentkezhet. Rendszeres szedésével el lehet hagyni az alkalmi tabletták szedését, mert összetevőinek köszönhetően folyamatosan frissítheti, regenerálhatja a szervezetét.

Egységár: 247,83 forint/1db
7 435 Ft
Kosárba

Termék értékelések (1 db)
K. János
Makó
2015-05-12 14:32:11
Pozitív tapasztalataim vannak a termékről.
Értékelés írása

Mondja el véleményét a termékről!

Van személyes tapasztalata? Ossza meg velünk! Írja le az élményeit!