Belépés
Gyógynövény Webbolt logo

Fizetési lehetőségek

 

Webboltunkban a következő fizetési lehetőséget kínáljuk:                             

Áraink forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

 

  1. Fizetés bankkártyával (Gls futárszolgálat, Pick Pack Pont):

    A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

    A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

    A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

  2. Fizetés átutalással (Gls futárszolgálat, Pick Pack Pont): Átutalásos fizetés esetén, az összeg számlánkra történő beérkezése után dolgozzuk fel a megrendelést, és ezt követően küldjük a megadott címre a futárszolgálattal. Balatro Nonprofit Kft. Bankszámlaszám: 10402908-50526572- 71881005 Bankszámlaszám (külföldi átutalás esetén): IBAN: HU61 1040 2908 5052 6572 7188 1005 Swiftkód (BIC kód): OKHBHUHB                                                                                                                                                                                                           
  3. Utánvételes fizetés (Gls futárszolgálat, Pick Pack Pont): Utánvételes fizetés esetén a vásárlás összegét a csomag átvételekor kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Felhívjuk figyelmüket, hogy külföldi megrendelés esetén utánvéttel nem áll módunkban csomagot küldeni.

  4. Személyes átvétel: Személyes átvétel esetén a vásárlás összegét a megrendelt áru átvételekor, partnerünknél a Királykút Gyógynövény Szaküzletben (8000 Székesfehérvár, Királykút Ln. 18) kérjük egy összegben kifizetni.

 

Az alábbi linke kattintva megtekintheti partnerüzletünk helyét a térképen:Térkép nagyítása


Részletekért olvassa el az Megrendelés – Vásárlás menete – ÁSZF menüpontot!